Гайтана вперше після довгого мовчання звернулася до шанувальників: має намір повертатися на сцену

Українська співачка Гайтана вперше вийшла на зв'язок після загадкового зникнення. Артистка потішила шанувальників новиною про те, що вона має намір повернутися на сцену. Блогер Богдан Беспалов прокоментував грандіозні плани зірки.

Гайтана

Фото – instagram.com/gaitanamusic

У своєму Instagram-акаунті знаменитість повідомила, що вона 20 років працювала з лейблом Lavina Music, проте нещодавно вони вирішили припинити свою співпрацю, інформує «НБН».

За словами Гайтани, згідно з угодою з Lavina Music, тепер вона має права на всі пісні, альбоми та кліпи, створені у співпраці з лейблом із 2003 року. Артистка анонсувала новий творчий етап та пообіцяла потішити шанувальників новою музикою.

Блогер Богдан Беспалов у коментарі журналістам OBOZ.UA висловився про грандіозні плани знаменитості. На його думку, український слухач має запит на пісні Гайтани, проте успіх залежатиме від вектора творчості, який обере співачка.

Зірковий оглядач хотів би почути нові хіти співачки з її фірмовим поєднанням із української лірики та екзотичного тембру голосу. Безпалов вважає, що помилка у виборі репертуару може стати «Титаніком» для її кар’єри.

Раніше ведучий Слава Дьомін припустив, куди могла виїхати артистка, яка не розкриває своє місцезнаходження.

Exit mobile version