Алан Бадоєв висловився про скандали навколо Потапа: чому він готовий співпрацювати з репером

Кліпмейкер, продюсер Алан Бадоєв раптово став на захист репера Потапа, який неодноразово потрапляв у скандали та стикався із засудженням з боку українців у період повномасштабної війни. Режисер пояснив, чому він не відмовлявся б від роботи з артистом.

Алан Бадоєв

Фото - instagram.com/alanbadoev

В інтерв’ю блогеру Богдану Беспалову Бадоєв пояснив, чому він готовий співпрацювати з Потапом, незважаючи на його скандальний бекграунд. Кліпмейкер зазначив, що на початку повномасштабної війни репер заступився за його підопічного, співака Макса Барських, інформує «НБН».

За словами режисера, у березні минулого року Барських засудив напад російських військ на Україну, назвав країну-агресора «дірявою» та повідомив, що викреслив її зі своєї географії. На висловлювання українського артиста тоді відреагував репер Тіматі, який грубо образив співака.

Потап став на захист співвітчизника, звернувшись до російської зірки. Він зазначив, що артист Путіна міг би зробити послання іншого змісту про те, що відбувається в Україні, проте натомість вибрав «наїхати» на Барських, який сказав правду.

Бадоєв підкреслив, що саме репер перший сказав слово після «нападу» Тіматі на його підопічного, зробивши це щиро та по-чоловічому. Режисер запевнив, що він готовий допомогти Потапу подолати репутаційну кризу, якщо той звернеться до нього за порадою.

Раніше Беспалов розповів про план повернення Олега Винника на українську сцену.

Exit mobile version