Йдеться вже не про армію і не армію – фронтмен «Бумбокса» Хливнюк висловився про мобілізацію в Україні

Фронтмен популярного українського гурту «Бумбокс», а з 24 лютого 2022 року і військовослужбовець ЗСУ Андрій Хливнюк висловився про мобілізацію в країні та про втому захисників. Музикант вважає, що військовозобов'язаним треба йти добровольцями до армії, а не чекати на повістку, щоб посилити війська.

Фронтмен гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк

Фото – nikopolnews.net

В інтерв’ю YouTube-каналу видання DW Українською Хливнюк назвав мобілізацію в країні «необхідністю». На думку виконавця, військовозобов’язаним потрібно вибирати підрозділ, який їм подобається, йти туди добровольцями та захищати мам, дочок, сестер від зґвалтувань та вбивств, а свої будинки від пограбування та знищення замість того, щоб чекати на повістку, інформує «НБН».

Фронтмен групи «Бумбокс» вважає, що ті, хто взяв зброю до рук після початку повномасштабної війни, продовжать боротися проти окупантів аж до смерті. Однак багато захисників виснажені, оскільки не мають ротацій.

За словами музиканта, зараз уже не йдеться про армію і не армію, оскільки війна з країною-агресором йде за існування української нації. Хливнюк додав, що ми маємо або відбитися від загарбників і здобути перемогу, або загинути.

Раніше співак Коля Сєрга, котрий два роки тому став на захист України, а зараз очолює «Культурний десант», розповів, що йому допомогло «забути» російську мову.

Exit mobile version