Український співак розповів, хто із шоу-бізнесу «заразив» Ані Лорак ідеєю «руского міра» ще до війни

Український співак та поет Костя Гнатенко заявив, що колишній продюсер Ані Лорак Юрій Фальоса ще задовго до вторгнення путінських військ у нашу країну «заразив» артистку ідеєю «руского міра».

Ані Лорак

Фото – ria.ru

Гнатенко в інтерв’ю Анжеліці Рудницькій висловився про злочинну позицію Ані Лорак, яка мовчить про геноцид у рідній країні. На його думку, співачка підхопила ідею «руского міра» ще задовго до війни, повідомляє «НБН».

За словами поета, артистка свого часу потрапила до «манкурта» Юрія Фальоси, який родом із Російської Федерації. Співак вважає, що причинні зв’язки треба шукати у стосунках Лорак із колишнім продюсером. Він припустив, що саме в період співпраці та романтичних відносин із Фальосою виконавиця була «заражена» ідеєю «руского міра».

Зазначимо, що Юрій Фальоса, який народився у російському місті Качнар, на момент початку повномасштабної війни жив в Україні, де його будинок та офіс знищив снаряд окупантів.

Пізніше стало відомо, що продюсер вирушив до матері в РФ. Його колишня дружина, співачка Маша Гойя розповіла, що Фальоса сумував за мамою і в такий час рідні для нього важливіші за все.

Нагадаємо, у березні росЗМІ повідомили, що Ані Лорак подала документи на отримання громадянства країни-агресора.

Exit mobile version