Колега Ольги Фреймут пояснив, чому телеведуча не повертатиметься в Україну

Телеведучий Слава Соломка заявив, що його колега, зірка українського телебачення Ольга Фреймут, яка з чоловіком та дітьми знайшла притулок у Великій Британії, поїхала за кордон назавжди.

Ольга Фреймут

Фото – detector.media

В інтерв’ю виданню OBOZ.UA телеведучий відповів, як він ставиться до того, що його колега із чоловіком та дітьми виїхала з країни. Соломка вважає, що громадяни нашої країни зараз мають бути в Україні, проте Фреймут, очевидно, боїться, тому якоюсь мірою її можна зрозуміти.

За словами телеведучого, ймовірно, зірка українського телебачення не бачить майбутнього у рідній країні і вже ніколи не повернеться, інформує «НБН».

Крім того, Соломка вважає, що більшість публічних людей, які поїхали за кордон, додому повертатися не мають наміру, ухваливши відповідне рішення. При цьому телеведучий зазначив, що залишається під питанням, чи будуть вони щасливими у чужій країні.

Раніше колега Фреймут повідомляв, що вона поїхала до Британії з дітьми та чоловіком, колишнім гендиректором «Нового каналу» Володимиром Локотко під час благодійного заходу переможниці шоу «Танці з зірками» Ілони Гвоздьової.

Нагадаємо, блогер Богдан Беспалов повідомляв, що саме через Локотка між Фреймут та її колегою Машею Єфросініною стався конфлікт.

Exit mobile version