Jerry Heil розповіла, яку ще пісню з alyona alyona вони написали для «Євробачення-2024»

Jerry Heil розповіла, що з реперкою alyona alyona вони написали ще одну пісню для «Євробачення» крім Teresa & Maria, проте все ж таки зупинили свій вибір на останній композиції.

Jerry Heil і alyona alyona

Фото – instagram.com/alyona.alyona.official

На своїй сторінці в Instagram у Stories Jerry Heil розповіла шанувальникам, що вони з alyona alyona на Нацвідбір могли прийти з піснею «Подоляночка», яку нещодавно почув світ, інформує «НБН».

За словами зірки, пісня «Подоляночка» була створена в період її навчання у Берклі в США. У цьому треку також, як і в Teresa & Maria, ніжний голос виконавиці контрастує з реп-рядками alyona alyona.

Jerry Heil розкрила, що пісню «Подоляночка» з реперкою вони писали під міжнародний пісенний конкурс. Проте, обираючи між двома треками, артистки вирішили поїхати на «Євробачення» із хітом Teresa & Maria.

Співачка вважає, що їхній виступ із alyona alyona чудово вписався у формат шоу, завдяки поєднанню конкурсного треку з неймовірною постановкою Тані Муіньо, яка доповнила послання Teresa & Maria. Виконавиця вважає, що вони зробили правильний вибір пісні, оскільки все спрацювало бездоганно.

Нагадаємо, що Jerry Heil та alyona alyona на «Євробаченні» в Мальме посіли 3 місце. У фіналі артистки виступили під номером 2, зламавши головний стереотип конкурсу, оскільки жодна країна з цим порядковим номером не займала вище 16-го місця.

Раніше Jerry Heil повідомляла про травму, яку вона отримала під час виступу у півфіналі конкурсу.

Exit mobile version