Пивоваров розповів про знайомство із найзагадковішою співачкою України Klavdia Petrivna

Український артист Артем Пивоваров розповів про знайомство із найзагадковішою виконавицею країни Klavdia Petrivna, з якою він записав пісню «Барабан», і про те, яка вона в реальному житті.

Артем Пивоваров

Фото – instagram.com/pivovarovmusic

Пивоваров в інтерв’ю Раміні Есхакзай зізнався, що він уявляв іншу особистість під таємничим образом Klavdia Petrivna. За словами артиста, він давно написав пісню «Барабан», яка мала бути сольною композицією, інформує «НБН».

За словами музиканта, проте потім він зустрівся з менеджером Klavdia Petrivna і виявилося, що він знайомий із загадковою виконавицею, яка була на багатьох його концертах.

Новий трек «Барабан» Пивоваров вирішив записати у дуеті, запропонувавши співачці співпрацю. Артист відправив композицію Klavdia Petrivna, вона їй сподобалася, вони зустрілися на студії та доопрацювали її.

Співак також запропонував виконавиці вийти з ним на сцену у Палаці спорту, вперше фізично постати перед слухачами.

Музикант зізнався, що коли він вперше почув пісні Klavdia Petrivna, то інакше уявляв її образ. Однак після спілкування з загадковою виконавицею, він зрозумів, що дівчина справді доросла не по роках і переконався, що не варто судити людину за зовнішністю.

Раніше Jerry Heil розповіла, яку пісню з alyona alyona вони написали для «Євробачення-2024».

Exit mobile version