Дантес пояснив, чому скандальна блогерка Алхім продовжує пропагувати російську мову, музику та серіали

Український співак Володимир Дантес розповів, чому насправді блогерка Анна Алхім продовжує пропагувати російську мову, а також артистів, музику та серіали країни-агресора, через що регулярно потрапляє у гучні скандали.

Анна Алхім

Фото – instagram.com/anna_alkhim

Дантес у підкасті журналістки Раміни Есхакзай разом із блогеркою Оленою Мандзюк прокоментували поведінку Анни Алхім, пояснивши, чому після початку повномасштабної війни вона продовжує популяризувати культуру країни-агресора, інформує «НБН».

Раміна звернула увагу на те, що скандальна блогерка не піддається закликам нашого суспільства припинити пропаганду російської мови, музики, серіалів та артистів РФ. На думку Дантеса, Алхім хоче подобатися проросійській аудиторії, тому орієнтується на погляди та запити цих людей.

Водночас Мандзюк вважає, що блогерка нічим не вирізняється, тому їй доводиться привертати увагу до своєї персони скандалами. Вона зазначила, що якщо Алхім перестане слухати російську музику, то «стане ніким».

Раніше український співак розповів, хто із шоу-бізнесу «заразив» Ані Лорак ідеєю «русского мира» ще до вторгнення військ РФ.

Exit mobile version