Злата Огнєвіч висловилася про Потапа та Олега Винника, які часто потрапляють у скандальні ситуації

Українська артистка Злата Огнєвіч висловилася про колег, які в період повномасштабної війни неодноразово потрапляли у скандальні ситуації. Зокрема, артистка прокоментувала позиції співака Олега Винника та репера Потапа.

Злата Огнєвіч

Фото - karavan.ua

Зірка української сцени в інтерв’ю виданню «Фокус» висловилася про колег, які під час війни часто опиняються в епіцентрі скандалів. За словами Огнєвіч, вона була здивована позицією Олега Винника, який зараз живе в Німеччині, інформує «НБН».

Артистка пояснила, що до повномасштабного вторгнення росіян творчість та позиціонування кумира «вовчиць» кардинально відрізнялися від нинішньої позиції співака. Говорячи про інших колег, представниця України на «Євробаченні-2013» зазначила, що їхня доля її не цікавить від слова «взагалі».

Також Огнєвіч висловилася про Потапа, який також живе за кордоном і там активно подорожує. Знаменитість відзначила, що представники вітчизняного шоу-бізнесу, які виїхали з України, зробили це з певних причин та обставин, які їм відомі.

Співачка наголосила, що кожен має право на власний вибір, який при цьому завжди відображає справжню сутність та позицію людини. Тому артистка поважає тих, хто залишився в Україні та продовжує працювати на її благо, наближаючи перемогу у війні.

Зірка вважає, що справжні патріоти залишаються зі своєю батьківщиною у найскладніші часи, допомагаючи їй відновлюватись і процвітати.

Раніше Огневич розповіла, які зухвалі пропозиції надходили їй від росіян після початку повномасштабної війни.

Exit mobile version