Нехай приїде у Курахове і послухає, як звучить «дружба народів» – Кондратюк різко відповів на слова Лорак про мир

Український продюсер, телеведучий Ігор Кондратюк, відреагував на слова про мир співачки Ані Лорак, яка не засудила російське вторгнення в Україну. Шоумен запропонував артистці приїхати на Донеччину та послухати, як звучить «дружба народів».

Ігор Кондратюк

Фото – facebook.com/kondratjukigor

Кондратюк в ефірі «Київ24» різко висловився про зрадницю Ані Лорак, яка днями виступила на проросійському фестивалі у Білорусі. Артистка, яка мовчить про війну у рідній країні, заявила, що нібито її найбільша мрія – «мир у всьому світі». Також у заході брала участь Таїсія Повалій, яка активно розповсюджує пропаганду Кремля, інформує «НБН».

Продюсер зазначив, що співачки виступали від себе, а не від нашої країни. Він порадив артисткам, які підтримують наратив Москви про «дружбу народів», поговорити про мир під обстрілами на захоплених територіях Донеччини.

«Нехай вона приїде у Курахове і посидить, послухає, як звучить “дружба народів”», – запропонував телеведучий.

Продюсер вважає, що зрадниці не мають права ступати на нашу землю, про них треба забути та позбавити їх звань. Окрім того, артистками має займатися СБУ, щоб співачки, що втекли, понесли кримінальне покарання за свої слова та дії.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю Повалій пояснила, чому підтримувала експрезидента України Віктора Януковича.

Exit mobile version