Повалій згадала про роботу на Януковича та пояснила, чому підтримувала його

Уродженка Київщини, співачка Таїсія Повалій, яка підтримує війну РФ проти України, пояснила, чому вона була соратницею колишнього президента Віктора Януковича і навіть стала депутатом від проросійської «Партії регіонів».

Таїсія Повалій

Фото – ria.ru

Артистка, яка зрадливо втекла у РФ, звідки активно підтримує так звану «СВО», в інтерв’ю російській блогерці Татарці згадала про роботу на Януковича, інформує «НБН».

Повалій почала розхвалювати колишнього президента України. Співачка пояснила, що підтримувала його, оскільки її привабила «трагічна» біографія соратника Путіна – проросійський політик виріс у селі, його виховувала бабуся.

За словами артистки, Янукович, який виріс без мами, досягнув «таких успіхів». Окрім того, Повалій подобалися чисті міста та те, як живуть люди на Донбасі. Зрадниця підкреслила, що цей регіон для неї «теж був важливим».

Співачка заявила, що вона здобула більше життєвого досвіду, будучи депутатом «Партії регіонів», аніж артисткою. Вона згадала, як із групою нардепів їздила у Держдуму РФ. Повалій дивується, чому після цього візиту у Москву її тоді викликали на допит до прокуратури.

Артистка заявила, що тоді політична сила Януковича показувала, що Україна «йде не тим шляхом», що вона «повинна» дружити із РФ, проте «багато хто цього не розумів».

Нагадаємо, що нещодавно в іншому інтерв’ю Повалій назвала вторгнення армії Путіна в Україну «порятунком» та розповіла про «таємні листи з подякою» від співвітчизників.

Exit mobile version