Надія Бабкіна згадала, яке повідомлення отримала від Ротару на початку повномасштабної війни

Російська естрадна співачка, путіністка Надія Бабкіна розповіла, яке повідомлення вона отримала від зірки радянської та української сцени Софії Ротару після 24 лютого 2022 року.

Надія Бабкіна

Фото – rbc.ru

Бабкіна в інтерв’ю пропагандисту Антону Красовському згадала, що писала їй Ротару після початку повномасштабного вторгнення в Україну. Z-патріотка розповіла, що раніше вони вітали одна одну з днем ​​народження, інформує «НБН».

Однак після початку великої війни українська співачка попросила путіністку не нагадувати про себе.

«Я благаю тебе, не пиши мені поки що нічого. Я тебе прошу», – звернулася до росіянки Ротару.

Народна артистка РФ, коментуючи послання від колеги, заявила, що «її можна зрозуміти». Бабкіна зазначила, що у Ротару в Україні сім’я, крім того, вона вважає, що її нібито залякують співвітчизники, щоб вона не спілкувалася з путіністами.

Російська співачка додала, що зараз Ротару нібито живе за кордоном, де рятує себе та свою родину. У свою чергу, Красовський заявив, що зірка української сцени знаходиться в Австрії.

Раніше російський продюсер Сергій Лавров, який раніше займався організацією концертів Ротару в РФ, заявляв, що на новорічні свята є попит на виступи знаменитості. Проте артистка відхиляє всі пропозиції щодо виходу на сцену в країні-агресорі.

Exit mobile version