Слава Дьомін розповів, що його вразило у комунікації з командою Олега Винника щодо запису інтерв’ю

Український ведучий Слава Дьомін планував записати інтерв'ю зі співаком Олегом Винником, проте так і не зміг домовитись із командою артиста. Він розповів, що його шокувало у комунікації з менеджерами виконавця.

Олег Винник

Фото – rbc.ua

Дьомін на своєму YouTube-каналі повідомив, що хотів записати інтерв’ю із Винником, проте так і не зміг дійти до своєї мети через команду співака, інформує «НБН».

За словами ведучого, він хотів організувати інтерв’ю з артистом через главу його фан-клубу Валерію Барону, проте вона сказала, що це питання потрібно узгодити із менеджерами Винника.

Дьомін зв’язався з менеджментом виконавця через електронну пошту. Сюрпризом для нього стало те, що представники українського співака комунікують виключно англійською чи німецькою, а не спілкуються українською мовою.

Ведучий дивується, як команда може працювати з аудиторією Винника, не знаючи мови цієї аудиторії. В результаті Дьомін так і не домовився з менеджерами щодо запису інтерв’ю.

Також він нагадав, що за весь час війни артист жодного разу не виступив на підтримку України, крім того ще на початку повномасштабного вторгнення втік до Німеччини.

Як повідомлялося, співачка-путіністка Надія Бабкіна згадала, яке повідомлення отримала від Софії Ротару на початку повномасштабної війни.

Exit mobile version