Alyona Alyona відповіла, чи має намір повторити досвід із «Євробаченням» і натякнула на участь Jerry Heil

Реперка Alyona Alyona чесно відповіла, чи хоче знову взяти участь у «Євробаченні» і натякнула, що співачка Jerry Heil планує вдруге вийти на сцену шоу.

Jerry Heil і alyona alyona

Фото – instagram.com/alyona.alyona.official

Alyona Alyona в інтерв’ю для проєкту Weekend Show на YouTube-каналі M1 чесно відповіла на запитання, чи хоче вона повторити досвід із участю в «Євробаченні». Зазначимо, що ходять чутки про намір реперки представити себе на конкурсі як сольну виконавицю, інформує «НБН».

За словами артистки, цьогоріч вона не планує знову пробувати свої сили у пісенному шоу, однак у майбутньому це цілком можливо, коли вона та її творчість зміняться.

Водночас знаменитість припускає, що на Нацвідборі українці можуть побачити співачку Jerry Heil, з якою вони посіли третє місце на «Євробаченні» минулого року. За словами Alyona Alyona, виконавиця навіть запустила свій хештег #jerryheilєвробачення2025.

Реперка додала, що якщо Jerry Heil знову захоче представити Україну на «Євробаченні», вона з усією аудиторією її підтримає.

Нагадаємо, 17 вересня стартував Нацвідбір на «Євробачення-2025», виконавці можуть подати заявки на участь до 10 листопада. Першою це зробила співачка СолоХа, анонсувавши потужну конкурсну пісню.

Exit mobile version