Вона сама може обирати – Таїсія Повалій раптово заступилася за Аллу Пугачову

Уродженка Київщини, співачка Таїсія Повалій, яка називає російське вторгнення «звільненням» України, раптово заступилася за Аллу Пугачову.

Таїсія Повалій

Фото – yamoskva.com

Повалій, яка підтримує війну РФ проти України і хизується отриманням громадянства країни-агресора, раптово стала на захист Пугачової, повідомляє «НБН».

У коментарі пропагандистському ЗМІ путіністка заявила, що не засуджує рішення зірки радянської та російської сцени. Артистка наголосила, що Примадонна сама може обирати позицію та місце проживання.

Повалій назвала Пугачову «заслуженою людиною», наголосивши, що ніхто не може її судити за її рішення, адже кожен «виконує божественний посил».

При цьому путіністка визнала, що після 24 лютого 2022 року вона не підтримує зв’язок із Примадонною. Раніше співачка ніяк не висловлювалася щодо позиції представників шоу-бізнесу, які публічно засудили російське вторгнення в Україну та поїхали з РФ.

Нагадаємо, що Повалій вважає розв’язану РФ війну проти України «звільненням». Артист Андрій Данилко прокоментував висловлювання артистки.

Exit mobile version