Вона не музикант – ексучасник Нацвідбору розкритикував Тіну Кароль, яка стала продюсером шоу

Фіналіст Нацвідбору на «Євробачення-2024», співак DREVO (справжнє ім'я Максим Дерев'янчук) розкритикував Тіну Кароль, яка цьогоріч стала продюсером шоу.

Тіна Кароль

Фото – instagram.com/tina_karol

DREVO у студії Weekend Show на M1 заявив, що він засмучений через вибір музичного продюсера для Національного відбору на «Євробачення» цього року, ким стала зірка української сцени Тіна Кароль, інформує «НБН».

За словами артиста, найкращим кандидатом на цю посаду є соліст проєкту Pianoбой Дмитро Шуров, який був музичним продюсером шоу торік.

Співак пояснив це тим, що Тіна Кароль не музикант, а колишній учасник гурту «Океан Ельзи» – музикант. DREVO зазначив, що не всі пісні поп-діви її авторства, крім того, у виконавиці завжди були sound-продюсери.

Нагадаємо, 13 вересня організатори Національного відбору на «Євробачення» повідомили, що Тіна Кароль стала музичним продюсером шоу. Співачка прокоментувала свою участь у створенні конкурсу, зазначивши, що вона рада приєднатися до команди та мати можливість підтримати тих артистів, які роблять перші кроки та тих, хто вже виходив на сцену шоу.

Нагадаємо, реперка Alyona Alyona відповіла, чи має намір повторити досвід із «Євробаченням» і натякнула на участь Jerry Heil.

Exit mobile version