Путін та його оточення планують екстрену евакуацію: де хоче сховатися диктатор у разі поразки в Україні

Британський таблоїд Daily Express опублікував інсайдерську інформацію щодо підготовки втечі кремлівського диктатора Володимира Путіна та його наближених на випадок, якщо РФ зазнає нищівної поразки в Україні.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – slovoidilo.ua

Журналісти британського видання Daily Express повідомляють, що у Кремлі готується план екстреної евакуації голови держави та його наближених, інформує «НБН».

Як притулок лідер росіян може вибрати Сирію, проте втечу до цієї країни може бути зірвано. Щоб дістатися Сирійської Арабської Республіки, Путіну доведеться летіти через Туреччину, яка є членом Північноатлантичного Альянсу.

У найближчу дружню Росії країну диктатор може й не потрапити, якщо турецький президент Реджеп Ердоган закриє йому доступ до повітряного простору своєї країни.

Якщо глава Туреччини зірве евакуацію, Путін має запасний варіант – Іран. Журналісти вважають, що Ірану та Туреччині вигідно тримати президента-агресора у вигнанні та використовувати його у своїх цілях. Залежно від ситуації, диктатор може стати розмінною монетою або важелем.

Вважає, що Путін їздив до Тегерану, щоб підготувати собі «запасний аеродром» російський політолог Аббас Галлямов. За словами експерта, для диктатора та його людей Іран – найкращий притулок.

Exit mobile version