ЗСУ продовжують знищувати окупантів: Данілов розповів, як Росію «розірвуть на шматки» після перемоги України

Захисники Української держави активно продовжують ліквідувати окупантів, які прийшли на нашу землю із Росії. Більше того, секретар РНБО Олексій Данілов уже розповів, що буде з державою-окупантом Російською Федерацією після того, як ЗСУ здобудуть перемогу над загарбниками.

Секретарь РНБО

Данілов про війну РФ проти України. Фото - bbc.com

Як інформує «НБН», в інтерв’ю «24 каналу» Олексій Данілов заявив, що після того, як Україна переможе Російську Федерацію, на країну-агресора чекатиме лише одне – відплата. За словами секретаря РНБО, РФ роздиратимуть на шматки. Він зазначив, що кожна країна відбере назад територію, яку колись захопили окупанти.

Грузія має відвоювати свої землі

На початку бойових дій Олексій Данілов мав деякі суперечки з певними представниками влади через його заяви щодо Грузії. За словами секретаря РНБО, якщо влада цієї країни вважає, що Північна Осетія, Абхазія – це їх території, то тоді вони мають робити все для того, щоб там було встановлено їх контроль. Особливо це актуально зробити, за словами Данілова, коли Росія «занурилась» у війну проти Української держави.

Данілов переконаний, що вже після перемоги України Російська Федерація однозначно отримає своє покарання. Усі країни, де у якийсь час загарбники окупували землі, обов’язково повернуть її. Росію, за словами секретаря РНБО, розриватимуть дрібними шматочками.

Крім того, секретар РНБО висловив своє ставлення до тих українців, чоловіків, які тікають із країни у воєнний час.

Exit mobile version