Нема чого ховатися за жіночими спідницями – Данилов різко звернувся до чоловіків, які тікають з країни

Не всі українські чоловіки хочуть захищати рідну країну, дехто просто втікає від мобілізації та відсиджується за кордоном. Секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данилов розкритикував позицію таких громадян.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – euroradio.fm

В інтерв’ю «24 каналу» урядовець згадав про чоловіків, які хочуть втекти за кордон під час війни в Україні. На думку Данилова, вільно виїжджати з країни можуть люди, які не потрапляють під мобілізацію через проблеми зі здоров’ям чи інші причини, інформує «НБН».

Секретар РНБО зазначив, що настав час припинити «ховатися за жіночими спідницями» і тікати з України, а почати допомагати. Урядовець переконаний, що якщо чоловік не може воювати, він має знайти інший спосіб, як допомогти своїй країні та знаходити для цього будь-які можливості.

Данилов зазначив, що в тилу достатньо роботи і, якщо чоловіки просто працюватимуть і платитимуть податки – це також буде великою допомогою державі.

Раніше секретар РНБО висловився щодо подальшої долі колаборантів після деокупації територій ЗСУ. Данилов розповів, як зрадники України відповідатимуть перед державою.

Exit mobile version