Великі поставки зброї в Україну: Столтенберг зробив важливу для Києва заяву

Держави-члени Альянсу мають тісні контакти з виробниками оборонного комплексу, щоб поставити більше зброї та обладнання на територію нашої країни. Крім того, в Організації Північноатлантичного договору мають намір забезпечити готовність до тривалого протистояння країні-агресору Російською Федерацією.

Йенс Столтенберг

Столтенберг про війну в Україні. Фото - liga.net

Як повідомляє «НБН» з посиланням на Reuters, таку заяву озвучив генеральний секретар Організації Північноатлантичного договору Єнс Столтенберг.

Дослівно із заяви Стотенберга:

«Ми надаємо чимало підтримки. Однак нам належить зробити ще більше. Ми маємо бути готовими до заходів довгострокового характеру».

У зв’язку з цим Єнс Столтенберг заявив, що наразі спостерігається взаємодія між державами Організації Північноатлантичного договору та компаніями, які займаються виробництвом зброї, а також військовою технікою.

Столтенберг додав:

«В даний час усі ми перебувають у тісному контакті, а також співпрацюємо з оборонною промисловістю. Це необхідно для того, щоб виробляти, а також постачати більше різних видів боєприпасів, зброї та інших можливостей».

Наскільки відомо, Україна вже отримала від Заходу, зокрема, ЄС дуже необхідне озброєння. Йдеться як і про безпілотників, реактивні системи HIMARS, танки, РСЗВ MARS II, так і інше озброєння.

Exit mobile version