Їх дуже важко обдурити – опозиціонер Гудков розповів, чи можуть двійники Путіна керувати Росією

Полковник ФСБ РФ у відставці, політик, опозиціонер Геннадій Гудков відреагував на заяву начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова про «колективного Путіна» та наявність безлічі двійників кремлівського диктатора, якого вже може і не бути.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – ria.ru

В інтерв’ю YouTube-каналу Politeka Online опозиціонер прокоментував висловлювання голови ГУР МОУ щодо двійників російського лідера. На думку Гудкова, розмови про «дублікати» Путіна дуже перебільшені, інформує «НБН».

Політик розповів, що в нього є і були люди, які особисто знають президента-агресора протягом останніх 30-40 років, можливо довше, тому обдурити їх дуже важко.

Гудков не сумнівається, що до цього дня Росією керує той самий Путін, який колись прийшов до влади, проте він змінюється зовні, оскільки старіє і хворіє.

Водночас опозиціонер вважає, що кремлівський диктатор може мати технічних двійників. Цими «клонами» Путіна підміняють главу держави, якщо виникають ситуації із підвищеною небезпекою для нього.

Також зміни у зовнішності лідера росіян політик пов’язує із «переродженням» у зв’язку зі служінням злу. За словами Гудкова, така ж доля спіткала Матвієнко і Морозова, які на початку кар’єри були нормальними і адекватними людьми.

Раніше експерт пояснив, чому буде складно приховати смерть Путіна та використання двійника російського президента. Він розповів, що зафіксували б західні спецслужби у разі смерті диктатора.

Exit mobile version