Порошенко озвучив варіант, як можна зупинити Путіна: що пропонує екс-президент

Лідер політичної сили «Європейська солідарність» Петро Олексійович Порошенко озвучив варіант, що допоможе зупинити агресію глави Кремля Володимира Путіна.

Порошенко

Порошенко про війну в Україні. Фото - 24tv.ua

Як інформує «НБН», в ефірі канадського телевізійного каналу CBC News Петро Олексійович заявив, що світова спільнота обов’язково має припинити купувати російські енергетичні носії, а також запровадити тотальне ембарго на експорт РФ. Це допоможе зупинити Путіна та його шантаж.

Дослівно із заяви Порошенка:

«Передусім Путіну не можна довіряти. Це означає, що з ним не можна вести переговори. Він розуміє виключно мову сили. Він і надалі шантажуватиме світову спільноту. Він займатиметься шантажем Європи та Канади».

При цьому Петро Порошенко додав, що не варто боятися Путіна, оскільки всі ми набагато сильніші за нього. Більше того, щоправда, знаходиться на нашому боці.

«З нами весь світ сьогодні. А разом із РФ під час засідань Генасамблеї ООН голосували лише КНДР, Республіка Білорусь, а також Еритрея. Лише три нації у світі. Відтак ми зобов’язані забезпечити депутинізацію світу», – додав український політик.

Крім того, депутат Верховної Ради України підкреслив, що нам усім необхідно нарешті повною мірою зупинити такі важелі впливу і доходу Путіна, як «ПП-1» і «ПП-2».

«Нам не можна залишати можливість Путіну робити це й надалі. Як наслідок, потрібно зміцнювати санкції, а ембарго має розширюватись. Потрібно також зупинити російський експорт», – підсумував колишній президент України.

Раніше ми вже писали про те, що президент України Володимир Олександрович Зеленський озвучив успіхи ЗСУ та розвідки, які вдалося досягти лише за 1 тиждень.

Exit mobile version