Це життєво необхідно: Єрмак назвав дату, до якої потрібно завершити активну фазу війни в Україні

Глава Офиса президента Украинского государства Андрей Ермак назвал дату, до которой однозначно нужно завершить активную фазу войны на территории Украины.

Андрій Єрмак

Єрмак про завершення війни в Україні. Фото - liga.net

Як інформує «НБН» з посиланням на «Слово і діло», за словами Андрія Єрмака, активну фазу війни з Росією на українській території життєво необхідно завершити до того моменту, коли настане зима. При цьому він озвучив причину чому так вважає.

На думку Єрмака, до зими активну фазу війни в Україні потрібно завершити через те, що зберігаються ризики атак агресора на теплоенергетичну інфраструктуру нашої країни.

Дослівно із заяви Єрмака:

«Звичайно, що такі ризики протягом усієї війни зберігаються. Армія Росії продовжує атакувати об’єкти української інфраструктури. Це одна із цілей Москви, яку вона навіть не намагається приховати. Звичайно, однією з причин, чому ми хочемо вжити максимальних заходів для завершення активної частини війни до кінця осені, є саме це».

При цьому Андрій Єрмак додав, що наразі влада робить все для того, щоб мету деокупації було досягнуто. Також Київ пояснює все це партнерам України, які цілком поділяють таку позицію.

Водночас керівник Офісу президента України додав, що чим довше війська Росії знаходяться на тимчасово окупованих територіях нашої країни, а також намагаються там окопатися, тим складніше ці території звільнити.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про гучну заяву Вікторії Спартц про Андрія Єрмака.

Exit mobile version