Данилов висловився щодо ядерного тероризму Росії: чи можуть окупанти підірвати Запорізьку АЕС

Секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данилов оцінив можливість організації росіянами катастрофи на Запорізькій атомній електростанції.

Олексій Данилов

Олексій Данилов. Фото – rbc.ru

Чиновник заявив, що українське керівництво бачить єдиний вихід із ситуації у зв’язку з ядерним тероризмом країни-агресора на ЗАЕС – вимагати від окупантів залишити її территорію. За словами Данилова, є ймовірність, що путінські загарбники ухвалять рішення підірвати станцію, інформує «НБН» з посиланням на «НВ».

Секретар РНБО повідомив, що «визволителі» захопили Запорізьку АЕС, пригнали багато техніки на її територію. Чиновник зазначив, що якщо зараз почати з росинами «з’ясовувати стосунки» на станції, є ризик, що вони її підірвуть.

Данилов переконаний, що при ліквідації ЗАЕС те, що сталося з Чорнобильською атомною електростанцією, здасться квіточками. Він наголосив, що АЕС у Запоріжжі найбільша в Європі, де стоїть шість величезних енергоблоків.

Нагадаємо, що російський політолог Андрій Піонтковський припустив, чому кремлівський диктатор змінив свій ядерний план та шантажує Європу вибухом ЗАЕС.

Exit mobile version