Ердоган зробив дивну заяву щодо зриву «мирних» переговорів України та Росії

Глава Туреччини Реджеп Ердоган звинуватив когось у безвідповідальності та бажанні продовжувати війну, зірвавши «мирний» переговорний процес між Україною та Російською Федерацією.

Реджеп Ердоган

Реджеп Ердоган. Фото – ru.armeniasputnik.am

Ердоган під час виступу на конференції послів Туреччини в Анкарі звинуватив когось у зриві «мирного діалогу» між Києвом та Москвою, згадавши про раунди переговорів української та російської сторін в Анталії та Стамбулі, які виявилися безрезультатними, інформує «НБН» з посиланням на Anadol.

На початку квітня путінські сили відступили з Півночі України, оскільки могли опинитися в оточенні. Після цього світ побачив, які звірства творили росіяни в окупованих населених пунктах, і Київ заявив про відмову від переговорів з Кремлем. Ердоган вважає, що «не вдалося зберегти позитивну атмосферу».

Також він нарікав на те, що не вдалося наблизити припинення війни, оскільки є ті, хто виступає за продовження бойових дій, на відміну від Туреччини, яка підтримує мирне врегулювання.

Нагадаємо, що радник керівника ОПУ Олексій Арестович висловився щодо відносин Туреччини із Російською Федерацією. За його словами, Захід незадоволений політикою Ердогана та його дружбою з Путіним.

Exit mobile version