Пушилін опублікував відеозвернення із центру Донецька: до чого «глава ДНР» закликав жителів Донбасу

Ставленик Кремля у «Донецькій народній республіці» Денис Пушилін записав відео у центрі окупованого Донецька. У своєму зверненні бойовик спробував заспокоїти місцеве населення, розповівши про «успіхи» окупаційної армії.

Денис Пушилін

Денис Пушилін. Фото – rbc.ru

Контрнаступ українських військ налякав окупантів, у «народних республіках» Донбасу почала поширюватися паніка, тож Пушилін вирішив особисто заспокоїти загарбників, інформує «НБН».

Кадри відеозвернення «глави ДНР» опублікував у своєму Telegram-каналі радник маріупольського мера Петро Андрющенко. Він повідомив, що росіяни вночі «витягли» ставленика Кремля на площу Леніна у Донецьку, щоб той незрозуміло повідомив, що він нікуди не втікав і окупанти нібито йдуть у наступ.

Пушилін поскаржився на безліч «фейкових новин», закликавши жителів Донбасу не дати українській стороні сіяти сумніви й паніку та перевіряти інформацію.

Також ватажок донецьких бойовиків повідомив про «досягнення» путінських військ, які зіпсували залізничне полотно біля Червоноармійська та нібито зупинили наступ ЗСУ біля Червоного Лиману.

Традиційно Пушилін заявив, що «Донецьк вистоїть» та «повинен перемогти».

Раніше журналіст Сергій Гармаш заявив, що Москва не довіряє Пушиліну, проте є причина, через яку Кремль продовжує тримати бойовика на посаді «глави республіки».

Exit mobile version