«Глава Криму» Аксьонов пригрозив депортацією мешканцям Бахчисараю, які на весіллі увімкнули українську пісню

Днями у Мережі з'явилося відео святкування весілля у ресторані «Арпат» у Бахчисараї. Гості танцювали під українську пісню «Червона калина», що викликало напад люті у пропагандистів та ставлеників Кремля в анексованому Криму.

Сергій Аксьонов

Сергій Аксьонов. Фото – ria.ru

Поки росіяни на півострові панікують через вибухи та страх за своє майбутнє, жителі Криму демонструють українські настрої і чекають на прихід ЗСУ. Зокрема, у Мережі з’явилися кадри з весілля у Бахчисараї, де гості підспівували українській пісні «Червона калина», інформує «НБН» із посиланням на видання «Медуза».

На відео відреагував «голова Криму» Сергій Аксьонов, який висловив невдоволення тим, що на «публічних заходах люди співають націоналістичні пісні та скандують проукраїнські гасла».

Ставник Кремля заявив, що організатори та учасники таких розваг мають бути покарані та доручив встановити особи гостей, які потрапили до об’єктиву під час танців під «націоналістичний гімн».

«Чиновник» пригрозив, що притягне «зрадників» до кримінальної відповідальності, позбавить посад, заборонить їм вести бізнес на півострові, крім того, й зовсім видворить їх із Криму.

Водночас, у Зеленського закликають кримчан готуватися до деокупації півострова. Постпред президента України в АРК Таміла Ташева пояснила, що робити жителям Криму перед визволенням.

Exit mobile version