Хто із оточення Путіна переконував його не вторгатися в Україну: ЗМІ назвали ім’я кремлівського «миротворця»

Заступник голови АП РФ Дмитро Козак перед повномасштабним нападом російських військ на Україну переконував кремлівського диктатора Володимира Путіна скасувати вторгнення до сусідньої держави.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – novoeizdanie.com

Про це повідомляє агентство Reuters, відзначаючи, що Козак повідомляв Путіну про укладання угоди з Україною, яка запобігатиме її інтеграції до Північноатлантичного Альянсу, інформує «НБН».

Заступник глави адміністрації президента РФ говорив, що немає потреби у захопленні України, оскільки він домігся від неї вигідних Москві поступок.

На це лідер росіян заявив, що таких домовленостей йому недостатньо і він розширив свої цілі щодо України, включивши до них анексію регіонів сусідньої країни. У результаті угода, якої досяг Козак, зірвалася.

Спікер кремлівського диктатора Дмитро Пєсков спростував інформацію агентства, заявивши, що такого ніколи не було, а радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк висловив упевненість у тому, що Москва використала переговори як димову завісу для підготовки до нападу.

Нагадаємо, що американське видання The Washington Post 24 серпня опублікувало матеріал про початок повномасштабної війни України з Росією. Журналісти розповіли про дзвінок Козака голові ОПУ Андрію Єрмаку із закликом здатися.

Exit mobile version