Саме тому їх бояться у Києві та на Заході – Дмитро Медведєв про псевдореферендуми на Донбасі

Колишній прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв, який наразі обіймає посаду заступника голови Ради безпеки Росії, розповів, яку роль у житті держави-агресора відіграють псевдореферендуми на тимчасово захоплених військами Путіна територіях Донецької та Луганської областей.

Дмитро Медведєв

Медведєв про війну РФ проти України. Фото - 5.ua

Як інформує «НБН» з посиланням на повідомлення Медведєва в Телеграм, якщо Росії все ж таки вдасться провести ці фейкові «референдуми» на Донбасі, то це змінить напрямок розвитку РФ, причому на десятиліття.

У повідомленні екс-президента Росії Медведєва йдеться:

«Вектор розвитку РФ буде змінено на десятиліття після їхнього («референдумів») проведення. І не лише Росії. Адже після їхнього проведення, коли до складу нашої країни будуть прийняті нові території, геополітична трансформація у всьому світі вже матиме незворотний процес».

За твердженням російського політика, якщо до російської конституції внесуть такі зміни, тоді жоден майбутній лідер Російської Федерації «не зможе скасувати такі дії».

Насамкінець Дмитро Медведєв додав:

«Саме з цього приводу у Києві, а також на Заході так бояться проведення цих «референдумів» на Донбасі. Значить, їх потрібно точно провести».

screenshot – t.me/medvedev_telegram

Раніше стало відомо про те, що «референдуми» на Донбасі закликали провести ватажки тимчасово окупованих територій Луганської та Донецької областей Леонід Пасічник та Денис Пушилін відповідно.

Exit mobile version