Зеленський розповів, що може статися у разі поразки України у війні проти РФ

Щоб Росії можна було дати гідну відсіч, потрібно об'єднувати світ навколо Української держави, про що заявив під час щорічного філантропічного саміту Forbes400 український лідер Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський

Зеленський про війну з Росією.

Як повідомляє «НБН», відповідну публікацію також опублікували в Telegram президента України.

У своєму зверненні Зеленський розповів про те, які важливі речі вже було зроблено за час повномасштабної війни Росії проти України, а також попередив про те, що може статися у світі у разі поразки ЗСУ на полі бою.

Дослівно з оприлюдненого Зеленським повідомлення:

«Нам вдалося зробити дуже серйозну інформаційну кампанію. Вона всіх нас згуртувала. Це було надзвичайно важливо. Ніколи раніше за всі роки незалежності не було такого об’єднання нашого народу, влади, військовослужбовців. Усі ми діємо як один кулак. Це важко довго утримувати, адже від війни всі втомлюються. Але це і питання міцності зовні. У Європи, США, Британії. У всіх їх є свої виклики. Саме тому нам потрібно тримати свою державу об’єднаною як усередині, так і зовні. Нам потрібно поєднувати країну як усередині, так і зовні. Нам потрібно поєднувати світ навколо нашої держави».

Крім того, Верховний головнокомандувач ЗСУ додав, що ми захищаємо цінності не лише власної країни, а й усього світу. За словами Володимира Зеленського, «якщо війну Росії ми програємо, то програє вся Європа, але й не тільки вона». Президент додав, що за такого сценарію «у світі можуть виникати такі вибухи, поява агресорів». Як наслідок, підсумував президент України, «за агресію треба карати, нам це вдасться».

Нагадаємо, раніше в Міноборони України пояснили, навіщо наносяться удари по території РФ.

Exit mobile version