Зеленський висловився про терміни закінчення війни в Україні

Глава держави Володимир Зеленський у п'ятницю, 23 вересня, виступив на саміті Forbes 400. У своїй промові президент приділив увагу не лише тому, що відбувається в рідній країні, а й подіям у Російській Федерації.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – zn.ua

Кадри виступу лідера нації на щорічному саміті Forbes 400 опублікували на його Facebook-сторінці. Глава України висловився про терміни завершення війни з РФ, інформує «НБН».

За словами Зеленського, йому хотілося б, щоб бойові дії в рідній країні закінчилися не тоді, коли в Росії закінчаться призовники. Президент зазначив, що війну потрібно завершити якомога раніше і для цього хтось має «вправити мозок» військовому та політичному керівництву держави-окупанта.

Лідер українців повідомив, що мобілізація у Росії розпочалася з 24 лютого цього року і до 21 вересня вона була прихованою. Спочатку Кремль кинув у казан війни кадрових офіцерів, коли вони закінчилися – «пенсіонерів», далі їх замінили «молодими курсантами». Зеленський додав, що діти не повинні гинути заради амбіцій однієї людини.

Глава держави вкотре нагадав, що війна для нашої країни закінчиться лише тоді, коли під контроль України повернуться усі окуповані росіянами регіони.

Раніше Зеленський розповів, що станеться, якщо Україна зазнає поразки у війні з російськими загарбниками.

Exit mobile version