Тищенко «звільнив» Ліван замість Лимана та звинуватив у провокації екс-колегу по партії

Народний депутат від фракції «Слуга народу» Микола Тищенко вкотре осоромився. Політик опублікував у Мережі пост про деокупацію Лимана, в якому припустився грубої помилки. Пізніше народний обранець звинуватив у провокації екс-колегу по партії.

Микола Тищенко

Микола Тищенко. Фото – news.liga.net

На своїй Facebook-сторінці Тищенко радісно повідомив, що ЗСУ звільнили Ліван замість того, щоб написати Лиман. Незабаром відповідне повідомлення політик видалив, інформує «НБН».

«Ліван наш!» – написав «слуга народу», закликавши колег з’їздити на передову до українських захисників.

Що цікаво, у публікації була ще одна помилка. Тищенко зазначив, що нардепам потрібно підтримувати наших бійців не з комфортних крісел, у яких вони сидять у своїх кабінетах. Українською мовою замість «крісел» політик написав російське слово «кресел».

Після видалення дописа про досягнення ЗСУ з’явилося нове повідомлення. Політик пояснив, що попереднє повідомлення – фейк та звинуватив у провокації колишнього «слугу народу» Олександра Дубінського.

Зазначимо, що Тищенко не вперше викликає ажіотаж у ЗМІ та соцмережах, припустившись помилки у публікації. У січні політик вітав громадян із Днем Соборності України. Нардеп не впорався з вітанням, у якому «відрізав» частину нашої країни.

Exit mobile version