Мобілізація в Росії: на захоплення яких міст України Путін відправить новобранців

Інформаційне агентство Bloomberg, посилаючись на джерела у Кремлі, повідомило про плани російського диктатора Володимира Путіна на мобілізацію.

Армия России

Армия России. Фото – slovoidilo.ua

Bloomberg пише, що президент-агресор Російської Федерації не відмовляється від наміру захопити всю Україну. Джерела у Кремлі розповіли, що за рахунок новобранців Путін сподівається повернути окупантам ініціативу на фронті та просунутися углиб території сусідньої країни, інформує «НБН».

Зокрема диктатор хоче кинути підрозділи мобілізованих на Харків та Одесу. Крім того, російське керівництво не сумнівається, що зможе воювати до кінця, а потім оголосити про переговори та залишити частину окупованих регіонів собі.

Водночас автори матеріалу зазначають, що російські призовники, які невмотивовані та погано навчені, не зможуть суттєво змінити ситуацію на фронті, окрім як стримати наступ ЗСУ.

Раніше Головне управління розвідки України повідомило, яку категорію громадян Російської Федерації, яка становить загрозу кремлівському режиму, Путін хоче знищити за допомогою мобілізації.

Exit mobile version