Жданов назвав імена людей з оточення Путіна, які можуть влаштувати переворот у Кремлі

Військовий експерт Олег Жданов вважає, що глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров і олігарх Євген Пригожин, який контролює ПВК «Вагнер», можуть влаштувати переворот у Кремлі.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – rbc.ru

В інтерв’ю YouTube-каналу Politeka Online Жданов заявив, що Кадиров уже почав копати могилу режиму Володимира Путіна, проте з’являться й інші люди, які захочуть прискорити цей процес та перехопити владу у Кремлі, інформує «НБН».

«Акела схибив, він уже старий і кульгавий», – охарактеризував російського диктатора експерт.

За словами Жданова, якщо президент Росії найближчим часом не розкриє будь-яку змову генералів, його зроблять крайнім. Глава РФ опинився у патовій ситуації, у нього немає політичної ініціативи в країні.

Якщо Путін покладе провину на генералів за провали в Україні, його назвуть підкаблучником Кадирова, а якщо він не покарає командуючих «спецоперацією», то значить, що він ні на що більше не здатний.

Військовий експерт вважає, що у чеченського лідера та Пригожина, зважаючи на все, існує якась домовленість і вони цілком можуть скинути нинішнього керівника РФ, для чого вони мають ресурси.

Кадиров контролює частину федеральної системи, яка нібито є його військом, проте насправді цей підрозділ Росгвардії має контролювати Москва. Олігарх Пригожин має необмежений фінансовий ресурс і безліч бойових загонів, якими він командує.

Нагадаємо, що глава Чечні розкритикував військове керівництво окупантів. У Кремлі прокоментували його висловлювання – речник глави РФ Дмитро Пєсков виправдав Кадирова.

Exit mobile version