Без спальних місць, туалетів та харчування: у ГУР розповіли, як відбувається мобілізація в Росії

У Головному управлінні розвідки Міноборони України розповіли про те, як у Російській Федерації відбуваються мобілізаційні заходи. Як з'ясувалося, країна-окупант не може забезпечити новобранцям елементарних умов для проживання.

Мобілізація у Росії

Мобілізація у Росії. Фото – slovoidilo.ua

Українська розвідка повідомила, що російським призовникам не забезпечують навіть мінімальних умов для проживання та харчування, що підтверджує ситуація на території Омського танкового інженерного інституту, де розмістили 9000 мобілізованих, з урахуванням прибуття до 1 жовтня ще 2000 осіб, інформує «НБН» з посиланням на Telegram-канал ГУР МОУ.

У повідомленні сказано, що керівництво закладу не забезпечує особовий склад спальними місцями, новобранцям не вистачає туалетів, у приміщеннях немає опалення.

Серед призовників багато хворих, проте медичної допомоги їм не надають. Крім того, більшості мобілізованим не видали військову форму, пояснивши, що комплектів на всіх не вистачає. З цієї причини новоприбулих відправляють до Єкатеринбурга, де спостерігається аналогічна ситуація.

Раніше про проблеми з мобілізаційними заходами у Російській Федерації розповіла розвідка Великобританії.

Exit mobile version