Пожертвував на війну синів, щоб здобути важливу посаду в РФ: екс-співробітник СБУ розкрив плани Кадирова

Глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров готовий відправити на війну в Україну своїх синів. Екс-співробітник СБУ, експерт Українського інституту майбутнього Іван Ступак стверджує, що так чеченський лідер намагається показати кремлівському диктаторові свою «корисність», оскільки хоче реалізувати свої політичні плани.

Рамзан Кадиров

Рамзан Кадиров. Фото – rbc.ru

Ступак зазначає, що Кадиров провів мобілізацію в Чечні задовго до оголошення призову в РФ, критикує військове керівництво ЗС РФ і висловлює готовність відправити воювати в Україну синів віком 14, 15 і 16 років, що показати, наскільки він корисний Путіну, інформує «НБН» з посиланням на «24 канал».

Чеченський лідер переконаний, що він сильніший, ніж глава Міноборони РФ Сергій Шойгу, тому він не проти змістити міністра і пролобіювати на цю посаду свою людину.

Екс-співробітник СБУ зазначає, що Кадиров «проштовхуватиме» свого соратника, депутата Держдуми Адама Делімханова, щоб отримати ще більший вплив у РФ.

Нагадаємо, що Кадиров розкритикував командування окупаційних військ Путіна, проте в Кремлі знайшли виправдання висловлюванням глави Чечні.

Exit mobile version