Путін знайшов нове «пояснення» війні проти України та висловився щодо «референдумів» на окупованих територіях

Глава Російської Федерації Володимир Путін озвучив нові «причини» вторгнення в Україну. Також президент-агресор прокоментував нещодавні фейкові референдуми на окупованих українських територіях.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – ria.ru

Лідер росіян заявив, що можливо війни і не було б, якби «деякі сили» в Україні та на Заході не намагалися «підправити історію та розірвати її на частини», інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

Вкотре Путін зазначив, що в сусідній країні нібито «намагалися відродити нацизм». Він відмітив, що в Україні нібито не борються з неонацистами, а «звеличують та піднімають на п’єдестал». Диктатор додав, що «у нормальної людини це викликає відторгнення».

Також глава Росії висловився про псевдореферендуми, які нещодавно країна-агресор провела на тимчасово захоплених територіях України. Путін повідомив, що результати «всенародного голосування» порадували його «абсолютною прозорістю» і «не підлягають сумніву».

Нагадаємо, що російські ЗМІ активно розповсюджують інформацію про те, що Путін готує звернення до громадян щодо «СВО» в Україні.

Exit mobile version