ЗМІ повідомили про підготовку термінового звернення Путіна до росіян щодо війни в Україні

Глава Росії Володимир Путін можливо звернеться до своїх громадян у середу, 5 жовтня. За попередніми даними, кремлівський диктатор повідомить народу про зміну статусу «спецоперації» в Україні.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – ria.ru

Пропагандистські ЗМІ Російської Федерації повідомляють, що сьогодні глава держави може виступити зі зверненням щодо війни в Україні. Видання припускають, що Путін заявить про зміну статусу «спецоперації», яка називатиметься «контртерористичною операцією», інформує «НБН».

Секретар Ради безпеки Росії Микола Патрушев заявив, що на анексованому півострові «потрібно негайно усунути прогалини у безпеці», оскільки в цьому регіоні «виріс рівень терористичних загроз».

Раніше «глава Криму» Сергій Аксьонов висловлював припущення про те, що на півострові проводитиметься «контртерористична операція» після «приєднання» українських територій до РФ.

Нагадаємо, що в останній день вересня кремлівський диктатор оголосив про анексію тимчасово захоплених українських регіонів. Путін закликав Київ повернутися до переговорного процесу, наголосивши, що «вибір» мешканців окупованого Донбасу, Запорізької та Херсонської областей Москва обговорювати не буде.

Exit mobile version