У кабінеті Кадирова помітили ексклюзивну річ: атрибут гарного життя глави Чечні коштує $175 000

Як і всі соратники російського диктатора Володимира Путіна, глава Чеченської Республіки Рамзан Кадиров любить жити у розкоші. Ставленик Кремля не приховує від публіки дорогих речей, зокрема, в його кабінеті помітили ексклюзивну боксерську грушу.

Рамзан Кадиров

Рамзан Кадиров. Фото – vedomosti.ru

Кадиров витрачає нечувані суми на звичайні речі, такі як боксерська груша Louis Vuitton, яку він купив за 175 тисяч доларів. Атрибут розкішного життя помітили у кабінеті чеченського лідера, інформує «НБН» із посиланням на Telegram-канал «Україна 365».

Відомо, що шкіряний снаряд для вдосконалення боксерських ударів для Louis Vuitton створив легендарний дизайнер Карл Лагерфельд вісім років тому до 160-річчя французького будинку моди. У комплекті з боксерською грушею, яких було випущено лише двадцять п’ять, йдуть рукавички, сумка, валіза та шафа для зберігання.

Нагадаємо, що 21 лютого на руці кремлівського диктатора Володимира Путіна помітили годинник вартістю 25 тисяч доларів. Пізніше ЗМІ з’ясували, що президент-агресор замінив звичний швейцарський годинник на російський аксесуар, який був виготовлений для нього на спеціальне замовлення.

Exit mobile version