Спікер Радфеда Матвієнко заговорила про термінові переговори з Україною та видала фейк про війну

Речник Ради Федерації Росії Валентина Матвієнко заговорила про переговори з Україною. Соратниця Путіна заявила, що Київ та Москва мають негайно розпочати діалог про завершення війни.

Валентина Матвієнко

Валентина Матвієнко. Фото – ria.ru

У четвер, 6 жовтня, на саміті парламентів «Великої двадцятки» Матвієнко закликала парламенти РФ та України прямо на майданчику G20 «спробувати зрозуміти один одного та знайти домовленості», інформує «НБН» із посиланням на росЗМІ.

Спікер Радфеда збрехала, що Кремль нібито неодноразово пропонував розпочати діалог, причому під час переговорного процесу у Стамбулі сторони вийшли на конкретні домовленості, але Київ відмовився, «перебуваючи під зовнішнім керуванням».

Матвієнко заявила, що Російська Федерація підтримує «мирне політичне вирішення кризи», назвавши вторгнення армії Путіна до нашої країни «внутрішньоукраїнським конфліктом».

Нагадаємо, що глава України Володимир Зеленський виключив можливість будь-якого переговорного процесу із кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Відмову від діалогу з Москвою президент закріпив документально, підписавши відповідний указ.

Exit mobile version