Зеленський офіційно відмовився від переговорів із Путіним: президент підписав указ

Глава держави Володимир Зеленський офіційно відмовився від будь-якого переговорного процесу із кремлівським диктатором Володимиром Путіним. Президент України підписав відповідний документ.

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський. Фото – president.gov.ua

Раніше український лідер неодноразово заявляв про неможливість проведення переговорів із главою Російської Федерації. Наразі Зеленський ввів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони, яке передбачає відмову від діалогу з президентом-агресором, інформує «НБН».

Відповідний указ опубліковано на сайті Офісу президента України. У тексті документа сказано, що наша країна вважає за неможливе провести переговорний процес щодо врегулювання війни з Путіним.

Зазначимо, що у відповідь на анексію Кремлем окупованих українських регіонів РНБО ухвалила рішення, яке включає п’ять положень, одне з них передбачає констатацію неможливості діалогу з Москвою.

Раніше лідер українців заявив, що Київ розмовлятиме з російською стороною лише після зміни влади у Кремлі. Зеленський запевнив, що він вестиме переговори лише з новим главою Російської Федерації.

Exit mobile version