Все чітко вказує на російський слід: Подоляк прокоментував вибух на Кримському мосту

Радник керівника Офісу президента України Михайло Подоляк пояснив вибух на Кримському мосту. За його словами, пожежа та руйнація конструкції – прояв конфлікту між військовими та силовиками країни-агресора.

Михаил Подоляк

Михаил Подоляк. Фото – vpolshchi.pl

Вибух на мосту у Керченській протоці, за словами представника ОПУ, це матеріальний прояв загострення відносин між російськими силовиками (ФСБ, ПВК) та військовими РФ (Міноборони, Генштаб), інформує «НБН» із посиланням на видання «Українська правда».

Подоляк зазначив, що у спецслужбах країни-агресора розпочалися з’ясування стосунків на тлі провалу армії Путіна в Україні. Силовики шукають винних у військовій поразці, хочуть заарештувати тих чи інших генералів або переформатувати близьке оточення диктатора та обійняти інші посади.

ФСБ та власники ПВК домагаються звільнення військового командування путінських окупаційних сил, зокрема голови Міноборони Сергія Шойгу та голови Генерального штабу Валерія Герасимова.

На думку радника голови ОПУ, відповіді потрібно шукати в РФ, оскільки фура, що здетонувала, заїхала на Керченський міст з боку цієї держави.

Крім того, підрив конструкції, яка є особистим проектом глави Кремля, не лише підриває позиції спецслужб РФ, а й забезпечує алібі військовим за регулярні поразки на Півдні України, нібито через провал ФСБ неможливо здійснити підвезення резервів та тилове забезпечення.

Нагадаємо, що раніше вибух на Кримському мосту прокоментували у Збройних Силах України.

Exit mobile version