Недоїдають, втрачають вагу, їм уже нічого не потрібно: Арестович розповів, як воюють «елітні» підрозділи окупантів під Херсоном

Радник глави Офісу президента України Олексій Арестович розповів про те, як воюють «елітні» частини та підрозділи російських окупаційних сил у Херсонській області.

Окупація Херсона

Окупація Херсона. Фото – rbc.ru

В ефірі програми російського опозиціонера Марка Фейгіна на YouTube Арестович розповів, в якому стані перебувають і як виглядають російські загарбники, які воюють під Херсоном, інформує «НБН».

За словами представника Офісу Зеленського, щоб зрозуміти обстановку у окупантів на цій ділянці фронту, варто подивитися, як виглядають «визволителі», які потрапили в полон на Херсонщині.

Радник голови ОПУ зазначає, що російські військові втратили 10-15 кілограмів ваги, оскільки їм немає що їсти, вони виснажені не лише фізично, а й морально, вони нічого не хочуть. Арестович наголосив, що це військовополонені з «еліти» ЗС РФ, десантники, морські піхотинці.

Він нагадав, що завдяки ефективній роботі ЗСУ окупанти на правому березі Дніпра мають величезні проблеми з логістикою, тому вони не отримують підкріплення у вигляді зброї і навіть у вигляді продовольства.

Нагадаємо, що з тимчасово окупованого Херсона втекла до анексованого Криму група путінських військових, їх оголосили в розшук. Загарбники викрали два автомобілі Міноборони Росії, а також взяли із собою зброю та боєприпаси.

Exit mobile version