Данілов оцінив ракетні ресурси окупантів та висловився щодо постачання систем ППО для України

Секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов висловився щодо постачання систем ППО та оцінив ресурси країни-агресора для здійснення ракетних атак.

Олексій Данілов

Олексій Данілов. Фото – reuters.com

У коментарі «Радіо Свобода» Данілов розповів, що західні партнери передають Україні системи для протиповітряної оборони, проте Києву хотілося б, щоб їх було більше та постачання здійснювалося швидше, інформує «НБН».

Секретар РНБО наголосив, що країна у нас велика і всі об’єкти критичної інфраструктури України мають бути захищені системами ППО, оскільки у РФ все ще залишаються ресурси для ракетного терору.

За словами чиновника, ракетних ресурсів у окупантів сьогодні набагато менше, ніж було на початку активної фази війни у ​​лютому. Він додав, що загарбники мають старі ракети, які вони можуть використовувати для ударів по Україні, проте це не високоточна зброя, про яку говорив кремлівський диктатор Володимир Путін.

Зазначимо, що Німеччина, після повідомлень про масовану ракетну атаку росіян на українські міста, пообіцяла прискорити процес передачі системи ППО Києву.

Exit mobile version