Ніхто не зніматиме кросівки, щоб з плакатиком стати на лавку – Гудков прогнозує «гарячі» протести в РФ

Російський опозиційний політик Дмитро Гудков вважає, що в РФ почалася громадянська війна, яка поки що проходить у холодному режимі, проте невдовзі перейде в гарячу фазу.

Дмитро Гудков

Дмитро Гудков. Фото – dialog.ua

В інтерв’ю YouTube-каналу «Фабрика новин» Гудков припустив, що як тільки в Російську Федерацію масово відправлятимуть труни з України, проти кремлівського режиму почнуть бунтувати чоловіки і це будуть насильницькі протести, інформує «НБН».

За словами опозиціонера, щойно в Росгвардії зрозуміють, що з мітингувальників «ніхто не зніматиме кросівки, щоб з плакатиком стати на лавку», вони пустять у хід арматуру та кулі, проте люди почнуть стріляти у відповідь. Гудков припускає, що збройна відсіч росіян може змусити силовиків відмовитись розганяти протести ціною власного життя.

Політик додав, що раніше він був обережний у висловлюваннях щодо громадянської війни, проте зараз він вважає, що треба все називати своїми іменами. Він додав, що поки що громадянська війна відбувається в холодному режимі, проте невдовзі протести в РФ стануть гарячими.

Раніше російський журналіст пояснив, чому росіяни не влаштували масштабні протести після оголошення мобілізації на війну проти України.

Exit mobile version