Офіційна біографія Путіна не правдива: журналістка розповіла, які факти про своє життя приховує кремлівський диктатор

Польська письменниця та журналістка Крістіна Курчаб-Редліх розповіла маловідомі факти про батьків кремлівського диктатора Володимира Путіна, які приховують біографи глави Росії.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото – kp.ru

Для YouTube-проекту «Гроші» журналістка розповіла факти про життя президента-агресора Володимира Путіна, які ретельно приховують від громадськості, інформує «НБН».

Курчаб-Редліх зазначила, що офіційна біографія стверджує, що лідер росіян народився у 1952 році в Ленінграді (Санкт-Петербурзі) у бідній родині селян Володимира Путіна та Марії Шеломової.

Письменниця провела розслідування та з’ясувала, що насправді глава РФ народився 1950 року, його біологічний батько – Платон Привалов, а мати Віра Путіна. Справжня мати президента Росії довго жила з Приваловим, поки випадково не дізналася, що її чоловік одружений, коли йому надійшла посилка від дружини.

Жінка втекла до своїх батьків, майбутній кремлівський диктатор народився у містечку Очер. Пізніше в Узбекистані, де вона проходила практику, Путіна познайомилася із грузином Георгієм Осепашвілі. Через три місяці після знайомства вони одружилися та поїхали до Грузії, де оселилися у селищі Метехи, куди жінка забрала трирічного сина Володю.

За словами журналістки, доказами є слова мешканців селища, які підтвердили, що справді там мешкав маленький Володимир Віри Миколаївни, яка була дружиною грузина.

Нагадаємо, що колишній співробітник розповів про особливості характеру Путіна та пояснив, чому провалилося вторгнення росіян до України.

Exit mobile version