Чому Путін боїться визнання РФ країною-терористом: політтехнолог озвучив три головні причини

Політтехнолог Михайло Шейтельман стверджує, що кремлівський диктатор Володимир Путін боїться, що Російську Федерацію визнають державою-терористом, оскільки тоді його країна втратить дипломатичний статус.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото - ria.ru

Шейтельман пояснив, що два місяці окупанти не завдавали ударів по Києву та Львову, оскільки глава Кремля боїться статусу країни-терориста для Росії, повідомляє «НБН» із посиланням на «Апостроф».

За словами політтехнолога, Путін розуміє, що він втрачає дипломатичний статус, тобто, коли людина приїде на G20, її можуть заарештувати, оскільки вона є найбільш розшукуваним злочинцем відповідно до законодавства США.

Також визнання Росії державою-терористом дозволить будь-якому українцеві пред’являти до американських судів майнові вимоги, змушуючи РФ виплачувати компенсації довічно.

Крім того, негативним наслідком статусу країни-терориста для Росії стануть вторинні санкції щодо транзакцій, платежів та бізнесу з компаніями США.

Нагадаємо, що у серпні Москва пригрозила Вашингтону розривом дипломатичних відносин, якщо США визнають Росію державою-терористом.

Exit mobile version