Екс-глава МЗС Росії Козирєв вказав на три ключові прорахунки Путіна у війні

Колишній керівник Міністерства закордонних справ Російської Федерації Андрій Козирєв заявив, що кремлівський диктатор Володимир Путін помилився у трьох конкретних речах щодо вторгнення в Україну.

Володимир Путін

Володимир Путін. Фото - pastinfo.am

Екс-глава МЗС РФ зазначає, що російський лідер тероризує українців, оскільки це єдине, що йому лишилося робити, інформує «НБН» із посиланням на CNN.

Путін перебуває у розпачі, саме тому глава Кремля почав атакувати енергетичну інфраструктуру України. Колишній російський політик зазначає, що знущання з мирного населення – шлях будь-якого «жалюгідного терориста у світі».

Козирєв стверджує, що президент-агресор прорахувався у трьох ключових речах, плануючи напад на сусідню державу. По-перше, диктатор вірив, що Україну можна перемогти за два-три дні. По-друге, Захід, зокрема Америка, не прийде на допомогу українцям. По-третє, що він поверне додому війну, оголосивши у своїй країні мобілізацію.

Екс-керівник МЗС Росії додав, що Путін повернувся до того, що у нього виходить найкраще – залякувати, для цього він шантажує застосуванням ядерного озброєння та влаштовує терор в Україні та РФ.

На його думку, Путін не завдасть ядерного удару, оскільки диктатор є лише людиною, якій не хочеться закінчувати життя самогубством.

Раніше радник керівника Офісу президента України Олексій Арестович розповів, чого хоче добитися Путін масованими ракетними атаками на міста нашої країни.

Exit mobile version