Шмигаль вкотре сказав напівправду – Береза ​​звинуватив прем’єр-міністра, нагадавши, про що попереджав його влітку

Політик, екс-депутат Верховної Ради Борислав Береза заявив, що українське керівництво погано підготувалося до сезону холодів та атак російських окупантів на теплові електростанції.

Борислав Береза

Борислав Береза. Фото – dsnews.ua

У своєму Telegram-каналі «Березовий сік» колишній нардеп розкритикував прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, який, за його словами, не підготував Україну до зими та атак ЗС РФ на ТЕЦ, інформує «НБН».

Береза ​​звинуватив главу українського уряду в тому, що він «вкотре сказав напівправду» громадянам, попередивши, що в їхніх будинках буде ще холодніше, температурний мінімум становитиме +16ºC.

Політик нагадав, що ще влітку він попереджав про ворожі обстріли по ТЕЦ, які почнуться в сезон холодів, говорив про проблеми з газом, які вилізуть боком взимку, і про те, що українська влада не готується до опалювального сезону.

«Так все і відбувається», – констатував Береза.

Екс-депутат вважає, що +16ºC у будинках мешканців України – ще відмінна температура, адже вона може і не дотягнути до позначки +12ºC, якщо ситуація, про яку він говорив, не покращиться. Він висловив сподівання на те, що керівництво країни створить центри обігріву, де українці зможуть побути в теплі.

Береза ​​нагадав, що наш ворог підлий і підступний, і він захоче створити максимально неприємні умови для України в період холодів, тож ігнорувати загрозу з боку РФ не можна.

Нагадаємо, що у Зеленського відбулася нарада з енергетики, підсумки якої повідомив секретар РНБО Олексій Данілов. Він розповів, що робить керівництво країни, щоб Україна пережила цю зиму.

Exit mobile version