Олексій Данілов пояснив, що означає запровадження воєнного стану Путіним на окупованих територіях України

Сьогодні стало відомо, що влада країни-агресора прийняла рішення ввести на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей військовий стан. Що це означає насправді, розповів секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов.

Секретар РНБО

Фото - bbc.com

Як інформує «НБН», на своїй сторінці у соціальній мережі «Твіттер» Данілов написав, що таким чином агресор прагне здійснити на тимчасово захоплених територіях України депортацію населення нашої країни до Росії.

Дослівно з опублікованого Даніловим повідомлення:

«Військовий стан глави Кремля на території анексованих українських регіонів є підготовкою до масштабної депортації населення України на територію депресивних районів Російської Федерації. Це їм необхідне зміни етнічного складу захопленої території. Це є злочин. Більше того, вона має бути засуджена ООН. Адже раніше в Криму Росія вчинила так само, і залишилася не покараною».

Нагадаємо, раніше Олексій Данілов заявив, що президент Російської Федерації почав застосовувати нову стратегію та тактику у війні проти Української держави.

Exit mobile version